Hendrik Hakvoort

Meer over Hendrik

Ik ben Hendrik Hakvoort en ik ben 60 jaar jong. Samen met mijn vrouw hebben we 5 kinderen en ik ben tevens trotse opa van een prachtige kleindochter. Ik maak deel uit van de commissie van beheer van de Nederlands Gereformeerde Jeruzalemkerk en ik doe vrijwilligerswerk bij het Achterdek en het Hop. Als schoonzoon van Klaas de Klad was ik al vroeg betrokken bij Gemeentebelangen, en graag zou ik me de komende 4 jaar actief willen inzetten voor de burgers van Urk.

Met plezier ga ik elke dag naar de Penitentiaire Inrichting waar ik gedetineerden begeleid en motiveer om aan een delict-vrije toekomst te werken. Als werkmeester leren wij vaardigheden aan om in een “gewoon” bedrijf te functioneren. Mijn eigenschappen zijn: positief, enthousiast, betrokken, creatief en integer.

Jan-Willem de Boer

Bartus Oost

Jannie Schraal

Meer over Jannie

Als oudste kleindochter van K.L. Koffeman “De Klad”, zit politiek in mijn bloed. “Politiek met een glimlach” zegt mijn opa altijd.

Al 33 jaar ben ik een trotse Urker, door mijn werk in de financiële wereld kom ik in veel internationale steden, maar als ik over de Ketelbrug rijd en ik zie Urk liggen dan maakt mijn hart een sprongetje en waardeer ik des temeer de havens, de ondernemers, de vuurtoren, kortom, alles wat Urk bijzonder maakt, daarom moeten we de Urker cultuur koesteren.

Mijn eigenschappen zijn: ambitieus, handen uit de mouwen, niet zeuren en een teamplayer.

 

Cees Koffeman

Cees Netel

Marja Bakker-Woord

Hassan Hajji

Evert Hakvoort

Fokke-Jan Gnodde

Dirk Keuter

Meindert de Boer

Rense Bakker

Laura Kramer-Snoek

Jannie Snoek

Klaas Koffeman