Jurie van den Berg

Meer over Jurie

Ik ben 52 jaar geleden geboren, getrouwd met Alie en vader van drie kinderen en opa. Mijn werk is kraanmachinist, maar boeken schrijven en uitgeven is ook een groot deel van mijn werkzame leven. Door het schrijven ben ik veel bezig met de historie en de cultuur van Urk en in het bijzonder van de visserij, de vissers en de vissersschepen. Nuchtere no-nonsens instelling is een van mijn eigenschappen en door persoonlijke ervaring heb ik veel kijk op de zorg in het algemeen en de zorg voor mensen met een beperking in het bijzonder.

Hendrik Hakvoort

Meer over Hendrik

Ik ben Hendrik Hakvoort en ik ben 60 jaar jong. Samen met mijn vrouw hebben we 5 kinderen en ik ben tevens trotse opa van een prachtige kleindochter. Ik maak deel uit van de commissie van beheer van de Nederlands Gereformeerde Jeruzalemkerk en ik doe vrijwilligerswerk bij het Achterdek en het Hop. Als schoonzoon van Klaas de Klad was ik al vroeg betrokken bij Gemeentebelangen, en graag zou ik me de komende 4 jaar actief willen inzetten voor de burgers van Urk.

Met plezier ga ik elke dag naar de Penitentiaire Inrichting waar ik gedetineerden begeleid en motiveer om aan een delict-vrije toekomst te werken. Als werkmeester leren wij vaardigheden aan om in een “gewoon” bedrijf te functioneren. Mijn eigenschappen zijn: positief, enthousiast, betrokken, creatief en integer.

Karin Hulst

Jan-Willem de Boer

Bartus Oost

Jannie Schraal

Meer over Jannie

Als oudste kleindochter van K.L. Koffeman “De Klad”, zit politiek in mijn bloed. “Politiek met een glimlach” zegt mijn opa altijd.

Al 33 jaar ben ik een trotse Urker, door mijn werk in de financiële wereld kom ik in veel internationale steden, maar als ik over de Ketelbrug rijd en ik zie Urk liggen dan maakt mijn hart een sprongetje en waardeer ik des temeer de havens, de ondernemers, de vuurtoren, kortom, alles wat Urk bijzonder maakt, daarom moeten we de Urker cultuur koesteren.

Mijn eigenschappen zijn: ambitieus, handen uit de mouwen, niet zeuren en een teamplayer.

 

Cees Koffeman

Cees Netel

Marja Bakker-Woord

Hassan Hajji

Evert Hakvoort

Fokke-Jan Gnodde

Nanda Nentjes

Meer over Nanda

Ik ben Nanda Nentjes-de Vries, 32 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Al jong ben ik politiek geïnteresseerd geraakt door de vele gesprekken met mijn vader Henk die ook politiek actief was. In 2012 begon ik bij Gemeentebelangen als lid van de fractie en vanaf 2014 doe ik commissiewerk.  Als moeder ben ik nauw betrokken bij de volgende onderwerpen : jeugd, zorg en Ruimtelijke Ordening. Maar Ik ben onderzoekend en leergierig en daarom vind veel onderwerpen interessant. Ik hoop dat ik me de komende vier jaar weer voor Gemeentebelangen kan inzetten.

Dirk Keuter

Meindert de Boer

Rense Bakker

Laura Kramer-Snoek

Jannie Snoek

Meer over Jannie

Na 10 jaren in de gemeenteraad heb ik vier jaar geleden een time-out genomen. Maar toch weer enthousiast geworden en nu weer beschikbaar voor de gemeenteraad. Ik ben 60 jaar, weduwe, vier volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Mijn werk is administratief en secretarieel op een notariskantoor. Buiten mijn werk ben ik bestuurlijk actief en ook vrijwilligerswerk hoort bij mijn vaste activiteiten. Eigenschappen van mij zijn: doorzetter, positief, actief en maatschappelijk betrokken.

Anja Keuter

Meer over Anja

Als je 10 jaar in de gemeenteraad zit mag je jezelf wel ervaren noemen. Moeder van drie jongens. Samen met echtgenoot Bertus eigenaar van Live Seafood en drie (kleine) kotters. Mijn belangrijkste eigenschappen zijn: vasthoudend, betrokken en absoluut niet bang! In de gemeenteraad zijn de onderwerpen die me het meest aan het hart liggen: Economische Zaken, Visserij en Ruimtelijke Ordening.

Klaas Koffeman